Uutiskirje 2/2014

Kohti savutonta työelämää, 28 päivää ilman ja muut työvälineet -seminaarisarja

Seminaari on tarkoitettu savuttoman toimintakulttuurin johtamisesta ja eteenpäin viemisestä vastaaville sekä muille asiasta kiinnostuneille toimijoille. Seminaari tuo uusia työvälineitä kuntien, työnantajien ja järjestöjen savuttomuustyöhön. Seminaarissa esitellään uusi palvelu, 28 päivää ilman, joka on kaikille sopiva ohjelma tupakoinnin lopettamiseen. Tervetuloa!

Paikkakuntakohtaiset ohjelmat linkkinä:

Ilmoittautuminen: savo(at)sydan.fi

 

28paivaailman.fi –palvelu lopettamisen tukena

28 päivää ilman 28 päivää ilman on kaikille sopiva ohjelma tupakoinnin lopettamiseen. Ohjelma koostuu teematapaamisista ja vertaistuesta. Jokainen tapaaminen sisältää lopettamisneuvonnan.

Sinulla on myös mahdollisuus yhteiskeskusteluun ja vertaistukeen Facebook-ryhmässä

Kunnat, yritykset ja yhteisöt voivat ohjata henkilöstöä ja asiakkaitaan www.28paivaailman.fi palvelussa näkyviin avoimiin tapaamisiin. Palvelu sopii myös organisaation henkilöstölle kohdennetuksi työhyvinvointitoiminnaksi.

Palvelun tuottamista koordinoi Savuton Kunta -projekti, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Projektia hallinnoi Savon Sydänpiiri ry. Projektiin liittyviin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Tarja Kristiina Ikonen. S-posti tarja.ikonen(at)sydan.fi tai puh 0500 574 642.

Yleisesittely 28 päivää ilman -palvelusta (pdf)