Paras Savuton Työpaikka 2014 -kilpailu käynnissä

Savuton Suomi 2040: Ilmianna savuton työpaikkasi  

Etsimme työyhteisöä, jossa savuttomuus toimii ja jossa sitä on kehitetty hyvässä hengessä ja yhteistyössä henkilöstön kanssa. Etsimme hyviä käytäntöjä siitä, miten johto on halunnut huomioida henkilöstön hyvinvoinnin ja kehittänyt innovatiivisella otteella yrityksen savuttomuutta.

EU-komission varapuheenjohtaja, talouskomissaari Olli Rehn palkitsee Paras Savuton Työpaikka 2014
–kilpailun voittajat 6.5.2014 Savuton Suomi 2040 -seminaarissa Helsingissä.

Ilmoita työyhteisösi/osastosi/yrityksesi Paras Savuton Työpaikka 2014-kilpailuun Savuton Suomi 2040
- Internet-sivuilla www.savutonsuomi.fi 15.4. mennessä. Voit haastaa mukaan myös muita yrityksiä ja yhteisöjä.

Annamme nyt puheenvuoron työpaikoille, haluamme tuoda esille erilaisia kokemuksia työpaikkojen savuttomuuden kehityksestä. Haluamme palkita työpaikkoja arvokkaasta työstä sekä tuoda julkisuuteen hyviä esimerkkejä ja kokemuksia toimivista käytännöistä. Hyvät esimerkit kannustavat ja tukevat kaikkia yhteisöjä savuttomuuden tiellä. Tämän vuoden kilpailuun on ilmoittautunut jo useita yrityksiä ja yhteisöjä, kaikilla yhteisenä nimittäjänä on työntekijöiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Savuton Suomi 2040 -hankkeen järjestämä Paras Savuton Työpaikka -palkinto on jaettu jo vuodesta 2011 lähtien, jolloin voittajaksi selviytyi Helsingin kaupunki.

Katso puheenjohtaja, professori Kari Reijulan haastattelu
video, kesto 2,19

Lisätietoja kilpailusta:
Hankevastaava Pirjo Kadenius, p. 0500 558 569, pirjo.kadenius(at)suomenash.fi

Savuton Suomi 2040 -hanke on ainutlaatuinen tapa nivoa yhteen toimijoita, joilla on sama päämäärä. Hankkeen toimijat tukevat tupakkalain tavoitetta tupakkatuotteiden käytön loppumisesta ja edistävät savuttomuutta yhteisesti ja omassa työssään. Hankkeen avulla pyritään saamaan aikaan konkreettisia toimenpiteitä savuttomuuden edistämiseksi ja tuomaan savuttomuutta myönteisellä tavalla esille. Savuton Suomi 2040 -verkoston puheenjohtaja on professori Kari Reijula Työterveyslaitokselta.

Verkostossa mukana
Allergia- ja Astmaliitto, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Filha ry, Hengitysliitto ry, HYKS – Sydän ja keuhkokeskus, Kirkkohallitus, Lääkärit tupakkaa vastaan –verkosto, Savuton kunta –hanke, Savuton Pääkaupunkiseutu –hanke, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen ASH (Action on Smoking and Health) ry, Suomen keuhkolääkäriyhdistys ry, Suomen Sydänliitto ry, Suomen Syöpäyhdistys ry, Suomen terveyttä edistävät sairaalat ja organisaatiot ry STESO, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos.

Jaa sivu: 
Ajankohtaista